• Вашата кошница е празна!

+359878395762
Безплатна доставка над 49 лв.     

Информация за доставка

Доставка

Цени на доставка с куриерска компания РАПИДО:

Цена на доставка в София: 3.00 лв с ДДС

Цена на доставка в страната: 5.00 лв с ДДС

Начин на плащане

1. С наложен платеж при получаване на пратката.

2. По банков път

Срок на доставка

Срокът за доставка е между 1 и 3 дни, в зависимост от вида, наличността на стоката и мястото, до което трябва да се достави.

За специални поръчки, авторски изпълнения и уникати срокът може да бъде и по-дълъг, което се уточнява предварително.

Всички поръчки направени до 14 часа в работен (делничен) ден се обработват и изпращат в същия ден. Поръчките постъпили след 14 часа се обработват и изпращат на следващия работен (делничен)ден.

Ако желаете да платите в брой на един адрес, а доставката е на друг адрес, то тогава ще трябва да заплатите допълнително куриерската услуга, след предварително уведомяване за цената.
Моля, въвеждайте коректни данни и тел. номер, за да се свърже наш представител с вас и да се уточнят евентуални подробности.

Варианти за доставка на поръчаните от Вас продукти

1. Стандартно доставката се извършва с куриерска фирма Рапидо на указания от Вас адрес или офис (на Рапидо или Спиди)- в работното време на куриерската фирма - в работни дни от 09 до 18 часа. В зависимост от населеното място е възможна и доставка в събота - от 9 до 14 часа.

2. Получаване на поръчката от шоурума на Фокси Трейд ООД. За да получите своята поръчка тя трябва да бъде предварително заявена. Получаването на поръчка от нашия офис се извършва след предварително потвърждение от наша страна, че поръчания артикул е наличен. Адресът ще намерите в раздел Контакти.

3. Изпращане на поръчка чрез куриерска фирма по избор на клиента (различна от куриерска компания Рапидо, с която Фокси Трейд ООД има сключен договор). В този случай пратката се изпраща чрез избраната от клиента куриерска фирма, като "наложен платеж" посочваме само продуктите и услугите, заявени от клиента. Всички такси по доставката, се заплащат отделно от клиента по цени на избраната от него куриерска фирма. В този случай Фокси Трейд ООД не се ангажират с размера на таксите за доставка, а също така и със срока за доставката.